Siirtomaan siivuja Maailmassa monta, on ihmeellistä asiaa....

Yrittäjyys kunniaan Suomessakin

  • Tuleva yrittäjä Suomessa?
    Tuleva yrittäjä Suomessa?

Todelliset tekijät Saksan talousihmeen takana paljastuvat pikku hiljaa. Minimipalkkahan siellä on kiskaistu aika lailla minimiin, mutta pornobisneksessä tienataan reilusti yli sen kymmenen euroa tunnissa. Onkohan Sipilällä tämä ajatus takataskussa, kun hän kaavailee yrittäjyyttä Suomen pelastukseksi? Kummastelen vain sitä, ettei kykypuolue Kokoomus ole huomannut tätä valtavaa markkinarakoa:

"Silminnäkijä: Euroopan porttola Yle TV2 http://areena.yle.fi/tv/2449779

"Paljasta pintaa ja kukoistavaa bisnestä. Raportti Saksasta, jossa prostituutio ja bordellit ovat laillisia."

Suomihan on koko ajan enemmän ja enemmän vajoamassa palveluyhteiskunnaksi. Tänne tuotiin jo Afrikasta saakka kakkavaippojen vaihtajia, mutta sitten huomattiinkin, ettei tuollainen toiminta oikein sovi ylväiden muslimien arvolle. Se toiminta kääntyikin sitten niin päin, että suomalaiset palvelevat tulijoita ja makselevat heidän kulunkinsa siitä hyvästä, että suvaitsivat ylipäätään saapua tänne kylmään Pohjolaan. Me saammekin palvella heitä ties kuinka sukupolvea ja sehän sopii palveluyhteiskunnan pirtaan kuin nyrkki silmään.

Moisesta poliittisesta huoraamisesta on vain pikku hyppy todelliseen toimintaan. Kun täällä kerran kaikki muukin on kaupan, niin miksei tuota maailman vanhinta ammattiakin voisi laillistaa. Saksaan lappaa porukkaa joka puolelta maailmaa eikä vähiten naapurimaista. Suomi ylpeilee turismillaan, mutta kovin vajaata se on. Lapissakin ollaan joulumatkailun osalta aivan liian riippuvaisia sääoloista. Tosin tämä Saksankin bisnes on jonkin verran riippuvainen keleistä, mutta ne kelivaihtelut sattuvat enemmän yksittäiseen yrittäjään eivätkä koko liiketoimintaan.

Jos irtosuhteiden harrastaminen on päättäjillemme liian hapokasta, niin tehkäämme seksipalvelusta bordellissa avioliitto. Avioliitosta ollaan muutenkin tekemässä vitsi, joten miksemme ottaisi shiiamuslimien harrastamia pika-avioliittoja käyttöön täälläkin. Ei se enää ainakaan avioliittoa huononna. Valtio voisi keksiä jonkin sopivan naimaveron noille pika-avioliitoille ja verottaa niitä hyväksi katsomallaan summalla. Tämä vero luonnollisesti menisi naimakauppojen osapuolten suoritettavaksi.

Bordelliyrittäjäthän joutuvat Saksassakin maksamaan liikevaihtoveron, elinkeinoveron, palkkaveron ja yhteisöveron. Lisäksi heitä rokotetaan prostituutioverolla ja huviverolla. Me suomalaiset maksamme toistaiseksi vain huviveroa, jota myös yleveroksi nimitetään. Tuon veron ansiosta me saamme nauttia monikulttuurisesta propagandasta, jota jotkut kehtaavat jopa nimittää journalismiksi. Voi vain kuvitella sitä synergian määrää, mitä tuolla uudella hupiverolla Ylemme voisi saada aikaiseksi.  Tähänastisten aikaansaannosten perusteella tuota uutta olotilaa voisi varmaankin kuvailla tipattoman tammikuun juhlistamisen jälkeiseksi euforiaksi.

Kun kerran Suomi on tuulivoiman järjettömällä tukemisella tekemässä sähköstä kohta yhtä kallista kuin se on Saksassa, niin kyllä täälläkin on otettava kaikki keinot käytttöön Saksan tavoin veroeurojen keräämiseksi ja luontaistuotetyön helpottamiseksi.  Siten mekin saamme päättäjiemme korvien välissä kasvavan viherhomeen rahoitettua suhteellisen kivuttomasti, ettei tarvitsee taas ja jälleen kerran kavuta mökin mummojen kukkarolle Suomen päättäjien hyvinvoinnin rahoittamiseksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Jari Nyberg

Pitänee vielä lisätä, että kulttuurisetelien hyväksyminen tuohonkin käyttötarkoitukseen saattaisi lisätä huonoihin kantimiin pudonneen tuottavuuden aivan uusiin sfääreihin etenkin miesvaltaisilla aloilla. Uskoisin niillä olevan myönteisen vaikutuksen myös sairauspoissaoloihin.

Toimituksen poiminnat